دسته‌بندی نشده

سوپ گل کلم با خاویار

مواد لازم:

*30 گرم خاویار

*6 عدد گوش ماهی

*گل کلم( 3 یا 4 فنجان)

*پیازچه تازه(1عدد)

*سیر(1 حبه)

*پیاز سفید(1 فنجان)

*آب مرغ کم نمک(2/1 فنجان)

*نمک+ فلفل سفید(به میزان دلخواه)

* روغن هسته انگور دم کرده لیمو(6 قاشق چایخوری)

*روغن نباتی(3 قاشق غذاخوری)

*خامه (نصف فنجان)

*تره فرنگی(1عدد)

دستور پخت:

1- 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گل کلم، آبگوشت و خامه را اضافه کنید. سوپ را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید، تا حدودی بپوشانید و به آرامی بجوشانید تا گل کلم نرم شود، حدود 18 دقیقه. سوپ را در دسته های کوچک در مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شود. به همان قابلمه برگردید. سوپ را با نمک کوشر و فلفل سفید مزه دار کنید. آیا از قبل انجام دهید را می توان 1 روز جلوتر انجام داد. کمی خنک کنید. بپوشانید و خنک کنید. قبل از سرو دوباره گرم کنید.

2- تره فرنگی را در یک قابلمه کوچک آب نمک به مدت 1 دقیقه جوشانده  و سپس مقداری تره فرنگی  را در مرکز هر کاسه قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در ماهیتابه متوسط روی حرارت زیاد گرم کنید و گوش ماهی را  داخل ماهیتابه قرار دهید و اندکی بعد مقداری نمک و فلفل  سفید را به آن اضافه کنید.  بگذارید آنقدر بپزید که رنگ آن  قهوه ای شود و مرکز آن مات شود، حدود 2 دقیقه در هر طرف. در هر کاسه 1 گوش ماهی را روی تره فرنگی قرار دهید. گوش ماهی بالا با خاویار. سوپ را در اطراف گوش ماهی ریخته، 1 قاشق چایخوری روغن و لیمو به همراه پیازچه به سوپ اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *