مواد لازم:
*اسپاگتی کلاسیک(500 گرم)
*فلفل سیاه (به میزان دلخواه)
*روغن (2قاشق غذاخوری)
*خاویار تازه(50 گرم)
دستور پخت:
1- یک قابلمه آب را بجوشانید و نمک بزنید و اسپاگتی را طبق دستور بسته (حدود 10 تا 12 دقیقه) بپزید. به سرعت آبکش کنید و سپس به آن کره ذوب شده، پوست لیمو، آب لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید.
2- روی هر بشقاب یک وعده پاستا بریزید و روی آن یک تکه بزرگ خاویار تازه بپوشانید. با پوست لیمو رنده شده تزیین کنید. بلافاصله سرو کنید.