دسته‌بندی نشده

اسپاگتی با خاویار

مواد لازم:

*اسپاگتی کلاسیک(500 گرم)

*فلفل سیاه (به میزان دلخواه)

*روغن (2قاشق غذاخوری)

*خاویار تازه(50 گرم)

دستور پخت:

1- یک قابلمه آب را بجوشانید و نمک بزنید و اسپاگتی را طبق دستور بسته (حدود 10 تا 12 دقیقه) بپزید. به سرعت آبکش کنید و سپس به آن  کره ذوب شده، پوست لیمو، آب لیمو، نمک و فلفل  اضافه کنید.

2- روی هر بشقاب یک وعده پاستا بریزید و روی آن یک تکه بزرگ خاویار تازه بپوشانید. با پوست لیمو رنده شده تزیین کنید. بلافاصله سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *