مواد لازم:
*30 گرم خاویار
*پیازچه (1 قاشق غذاخوری)
*سیب زمینی (2 عدد)
*آویشن(1 قاشق چایخوری -برگ های تازه)
*نمک(به میزان لازم)
*روغن بادام زمینی(2 قاشق غذاخوری)
*پنیر خامه ای( 2 قاشق غذا خوری)
*پنیر بز( 4 قاشق غذا خوری)
*شیر (1 قاشق چایخوری)
دستور پخت:
1- فر را با دمای 275 درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید. فویل را به آرامی با برس روغن بزنید. برش های سیب زمینی شیرین را به صورت یک لایه روی ورقه های پخت قرار دهید و کمی روغن بزنید. حدود 2 ساعت یا تا زمانی که تابههای چرخان تا نیمه ترد شوند، بپزید. روی حوله کاغذی منتقل کنید و نمک به آن اضافه کنید.
2- در یک کاسه کوچک یا مینی غذاساز، پنیر بز، پنیر خامه ای، شیر و گیاهان را با هم مخلوط کنید تا یکدست و خامه ای شود.
3- برای سرو، چیپس سیب زمینی شیرین را با پنیر بز فرم گرفته و خاویار پر کنید.