دسته‌بندی نشده

ماهی سالمون وخاویار

مواد لازم:

*روغن زیتون (4 قاشق غذاخوری)

*نمک(1 یک پیمانه)

*فلفل سیاه(به میزان دلخواه)

*1 عددنان ایتالیایی یا نان باگت فرانسوی که به 30 تکه (ضخامت 8 سانتی متر) برش داده شده است.

*خامه ترش (226 گرم)

*آب لیمو(1 قاشق غذاخوری)

*ماهی آزاد دودی(115 گرم تا 170 گرم)

*خاویار  (30 گرم)

*شوید(به میزان دلخواه- برای تزئین)

دستور پخت:

1-فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. نان تست را در داخل فر قراردهید و سپس روغن زیتون را با نمک و فلفل سیاه آسیاب شده مخلوط کنید. مخلوط روغن زیتون را روی یک طرف نان تست بمالید و نان تست در دو ورقه فر لبه دار بزرگ بچینید.

2-ورقه‌ها را تا نیمه بچرخانید تا زمانی که کمی برشته شوند و اجازه دهید به مدت  10 دقیقه بپزند . بگذارید روی ورقه های پخت خنک شود  می توانید نان تست را یک روز قبل درست کنید.( برای نگهداری در کیسه پلاستیکی نگهداری کنید)

3- خامه ترش، آب لیمو و نمک را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. خامه ترش را روی هر تکه نان تست بمالید. روی آن را با ماهی آزاد دودی برش داده شده و با  خاویار و شوید تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *