دسته‌بندی نشده

تخم بلدرچین با خاویار

مواد لازم:

*تخم بلدرچین(12 عدد)

*خاویار(50 گرم)

*نان باگت(1عدد -به چند قسمت تقسیم شود)

دستور پخت:

1- تخم بلدرچین را در یک قابلمه کوچک پر از آب بریزید و آب را به جوش بیاورید و حرارت را خاموش کنید و برای سفت تر شدن تخم بلدرچین اجازه دهید 2 دقیقه بیشتر در آب داغ بماند.

2- یک کاسه آب سرد آماده کنید. تخم بلدرچین را از آب داغ خارج کنید و آن ها را  به مدت 5 دقیقه در آب سرد قرار دهید. از آب خارج کنید و پوسته ها را بردارید.

3-فر را روی 400 درجه گرم کنیدو . نان را روی یک ورقه پخت قرار دهیدتا رنگ آن  قهوه ای طلایی شود.

4- تخم بلدرچین  ها را از طول برش دهید و آن ها را  با پوشش پلاستیکی شل بپوشانید. 1 قاشق چایخوری خاویار را روی هر تکه نان تست بمالید، روی آن را تخم بلدرچین  دهید و با مقداری خاویار تزئین کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *