مواد لازم:
*تخم بلدرچین(12 عدد)
*خاویار(50 گرم)
*نان باگت(1عدد -به چند قسمت تقسیم شود)
دستور پخت:
1- تخم بلدرچین را در یک قابلمه کوچک پر از آب بریزید و آب را به جوش بیاورید و حرارت را خاموش کنید و برای سفت تر شدن تخم بلدرچین اجازه دهید 2 دقیقه بیشتر در آب داغ بماند.
2- یک کاسه آب سرد آماده کنید. تخم بلدرچین را از آب داغ خارج کنید و آن ها را به مدت 5 دقیقه در آب سرد قرار دهید. از آب خارج کنید و پوسته ها را بردارید.
3-فر را روی 400 درجه گرم کنیدو . نان را روی یک ورقه پخت قرار دهیدتا رنگ آن قهوه ای طلایی شود.
4- تخم بلدرچین ها را از طول برش دهید و آن ها را با پوشش پلاستیکی شل بپوشانید. 1 قاشق چایخوری خاویار را روی هر تکه نان تست بمالید، روی آن را تخم بلدرچین دهید و با مقداری خاویار تزئین کنید.